Emre Akbaba 3. Maçında Da Golle Buluştu

Emre Akbaba geçirdiği şanssız sakatlığın ardından yeniden formasına kavuştu. Ligin ikinci yarısını başlaması ile beraber yeni transfer gibi sahadaki yerini almaya başladı. Çıktığı maçlarda üst üste bulduğu gollerde onu ayrıcalıklı kılmaya yetti. Takıma çok verimli ve istekli biçimde dönmüş olması da teknik heyeti sevindiren gelişmelerden bir tanesi oldu. Emre Akbaba çıktığı her maçta gol atma becerisi gösterdi. Son olarak ise Konyaspor karşısında oynanan karşılaşmada zor bir gole imza attı. Takımının üst üste gelen galibiyetlerinde de söz söyleyen isim olmayı başardı. Bu durum taraftar nezdinde de büyük alkış aldı. Restbet özellikleri üst düzeyde.

Orta Sahada Yeni Formül Kalıcılık Kazandı

Fatih Terim yönetimindeki teknik heyetin yapmış olduğu hamleler beraberinde önemli avantajları da getirdi. Her açıdan özel bir süreç yaşanmaya devam ediyor. En önemli gelişmelerden bir tanesi ise Emre Akbaba cephesinde yaşandı. Alınan galibiyetler camiada büyük bir sevinci de beraberinde getirdi. Yaşanan gelişmeler heyecanı artırdı. Emre Akbaba ile birlikte Lemina ve Seri ikilisi de istenen performansı göstermeyi başardı. Bu durumda orta sahada Belhanda ise forma şansı azalan isimler arasına girdi. İlk 11 şansı neredeyse tamamen kaybeden isim için gelen teklifler değerlendiriliyor. İyi bir gelirin elde edilmesi için önemli alternatiflerden biri olduğu söylenebilir. Restbet farkıyla gelirinizi artırabilirsiniz.

Emre Akbaba Asistleri İle De Çok Konuşuldu

Sezonun ilk yarısında gol yollarında etkin olamayan Galatasaray, forvet oyuncuları ile de topu buluşturmakta zorlandı. Emre Akbaba’nın gelişi ile beraber bu sorunda çözülmüş oldu. Taşıyıcı görevini iyi bir şekilde yerine getiren isim, Falcoa’ya yapmış olduğu asistlerle de isminden söz ettirmeyi başardı. Tüm yaşanan gelişmeler beraberinde heyecan verici süreçleri getiriyor. Taraftarın desteği de oyuncuya karşı çığ gibi büyüyor. Yaşanan heyecan dolu anlarda galibiyet yarışı da eskisinden daha zor bir hale geldi. Ortaya çıkan sonuçların lig açısından büyük bir önemi olduğunu da belirtelim. Genç isim yeni transfer gibi takıma katılmış oldu.

Yorum yapın